2011. október 9., vasárnap

Signal Path - Souls Unswayed

Egy újabb Signal Path kiadványt nézünk meg közelebbről.A csapatot Ryan Burnett, Damon Metzner, és Matt Schumacher tette ismertté, és az amúgy is "széttört" glitch műfajt élő vasakkal és masszív basszusokkal színesítették. Ahogy elcsípnek egy-egy hangot és azt folyamatosan széttekerik, hát ... kiráz a hideg !
Alig várom, hogy halljam a jövőbeli kísérletezésük eredményeit, ami a kreatív basszus hangokat és az élő hangszerelést illeti.
Most beszéljünk egy pár mondatot a zenékről. Mind a 6 track atombiztos. Az első track a "Crossing A Rubicon" egy igazán figyelemre méltó felvezető. Ryan klasszikus széttekert gitár hangokat kevert az alap alá , amit továbbhúz maga után a basszus. Az biztos, hogy folyamatosan jár a lábam a szobámba! Változatos mint az időjárás ahogy a címében is benne van a Change Like The Weather (Make It Mo 'Better). Itt összekeverik a dolgokat néhány funky gitárral, és érzéki vocal-lal. Damon a dobbal olyan légkört teremt, ami biztos hogy mindenkit a táncparkettre varázsol. Tölsd le és élvezd.



0 megjegyzés:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Laundry Detergent Coupons