2011. november 1., kedd

De La Soul + Soviet soul and jazz = De La Soulviet

Az első mash-up korszak halott. Ez volt az az időszak nagyjából 2004 és 2007 között, amikor Danger Mouse-t megihlette Jay-Z és a Beatles. Dühös fenyegetések voltak a nagy lemezkiadók felől, közben meg a Girl Talk teltházas koncerteket produkált egész Amerikában.
De elindult valami, egy új korszak. És biztosak lehetünk benne, hogy továbbra is népszerű. Ez év elején robbant a Wu-Tang Meets Fugazi, annak ellenére, hogy azt hittük hogy RZA cuccait nem lehet máshogy értelmezni, pláne nem egy csomó klassz Ian MacKaye gitár riffel!
Most meg itt a De La Soulviet, egy új remix projekt, ami megkísérli a lehetetlent. Látszólag, nincs értelme remixelni a De La Soul klasszikus beat-jeit, amiket J Dilla és Prince Paul, a két legnagyobb producer készített nekik. De a Miami-i származású DJ TenDJiz megcsinálta.
Ahelyett, hogy összemixelte volna a Da La klasszikusok acapelláit partyrock, techno, vagy más rap instrumentálokkal, TenDJiz fogott pár klasszikus szovjet soul és jazz mintát és ütemet. A mixelés művészien történik, és a mintákat ízlésesen választotta meg.
De La Soulviet by DeLaSoulviet

0 megjegyzés:

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Laundry Detergent Coupons